2021-ben indította útjára a Netflix a Vágyak/Valóság című sorozatot, ami elképesztő hatással volt a nézőkre sikamlós és provokatív témája miatt.

Terítékre került a szexualitás, a házas élet, a nyitott házasság, a fantáziák és persze az exünkkel való forró emlékek. Az első évad története kerek volt ugyan, de Billie és Brad utolsó jelenete természetesen sok kérdőjelet hagyott a rajongókban, ami miatt szinte már akkor borítékolható volt a 2. évad. Most azonban eljött a nap, hogy valóban ízelítőt kapjunk a folytatásból, ami hivatalosan március 2-án kerül bemutatásra a Netflixen.

A trailerből kiderül, hogy Billie új kihívások elé néz azzal, hogy úgy dönt nem áll ellent volt szerelmének, miközben arra az életre vágyik, amit férje nyújt neki. A kérdés pedig már most felmerül: vajon lehet mindent egyszerre?

Az első évadból hat sztár tér vissza, köztük Sarah Shahi (Billie Connelly), Adam Demos (Brad Simon), Mike Vogel (Cooper Connelly), Margaret Odette (Sasha Snow), Li Jun Li (Francesca) és Jonathan Sadowski (Devon).

Mellettük pedig 5 új szereplő is csatlakozik a második évadhoz, akik szintén sok érdekességet vagy éppen intrikát fognak tartogatni számunkra.

Ezt olvastad már?

Ez a netflixes karakter lennél a csillagjegyed alapján

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *