Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés vár Rád! Regisztrálj most! (x)

A Corriere dello Sport értesülései szerint az ügyészség a már meglévő 15 mellett további 20 pontos büntetéssel sújthatja a Juventust.

Az eddig hatályba lépett levonást “csak” azért kapták a Zebrák, mert meghamisították a játékosok átigazolási díjait, az újabb büntetés pedig a fizetésekkel való manipuláció miatt járhat.

A sajtó egyébként is azzal számolt, hogy utóbbi miatt üthetik meg jobban a bokájukat a torinóiak, a tárgyalásra márciusban kerül sor.

A történet lényege, hogy a játékosok hivatalosan lemondtak négyhavi bérükről, hogy ezzel segítsenek a klubnak a Covid-időszakban, azonban ez így nem volt teljesen igaz, ugyanis “fű alatt” különböző bónuszokon és szponzori szerződéseken keresztül mégis megkapták a játékosok a pénzeket, ezzel pedig kettős könyvelést folytatott az egyesület vezetése.

Amennyiben további 20 pontot levonnának a Juventustól, jelen pillanatban mindössze három egységgel az utolsó helyre sorolódnának vissza a Serie A-ban, s igencsak valószínű lenne, hogy a következő szezont nem az első osztályban kezdenék meg.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Juventus-Lazio Olasz Kupa-mérkőzésen a hazai győzelem 2.10, a döntetlen 3.40, a vendég siker 3.55-szörös szorzóval fogadható. (x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *