A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Bár 2022 őszén még úgy tűnt, komolyra fordulhat Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid románca, decemberben már Lorenzo Lamas lányával, a 23 éves Victoriával fotózták le az Oscar-díjas színészt. Ám a legfrissebb hírek szerint ez is csak futó viszony lehetett, hiszen február elsején Leo ismét valaki más oldalán jelent meg a nyilvánosság előtt Ebony Riley új EP-jének bemutató partiján.

A 48 éves sztár társaságában felbukkanó nő kilétét egyelőre homály fedi: a Daily Mail például e-mailben várja a tippeket azoktól, akik felismerik őt, esetleg információval tudnak szolgálni róla. Az azonban máris borítékolható, hogy a titokzatos barátnő a húszas évei elején járhat, mivel Leonardo DiCaprio partnereinek életkora évek óta nem haladta meg a huszonötöt: a 27 éves Gigi Hadid volt az egyetlen kivétel, aki erősítette ezt a szabályt.

Kíváncsiak várjuk, mikor leplezi le Leo barátnőjét valaki a Daily Mail felhívására, ám addig is, amíg ez megtörténik, mi magunk is „randizhatunk” a színésszel, ugyanis február 10-től újra a mozikba kerül a legismertebb (és talán legromantikusabb) filmje, a Titanic, amit immár felújított változatban, sőt 3D-ben és 4K-ben könnyezhetünk végig a teremben.

És ezt olvastad már?

3 szabály, amit Leonardo DiCaprio barátnőjének be kell tartania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *