Hát, most biztosan nem lennénk Vilmos herceg helyében.

Katalin hercegné gőzerővel dolgozik új jótékonysági projektjét, ennek köszönhetően pedig szinte folyamatosan úton van, rengeteg emberrel találkozik. A hercegnétől megszokhattuk már, hogy bármerre megy, szóba elegyedik az emberekkel, mindenkivel közvetlen és bárki arcára mosolyt tud csalni néhány másodperc alatt. 

Nemrég egy stresszes rajongót nyugtatott meg, a férfi ugyanis egy közös képet kért Katalintól, de annyira ideges volt, hogy alig akarta megtalálni a kamera alkalmazást a telefonját, így bocsánatot is kért a hercegnétől, amiért ennyire izgult. Katalin a lehető legkedvesebben nyugtatta meg az ideges férfit, az esetről pedig videó is készült.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy hogy lehet valaki ennyire közvetlen és pozitív? Úgy tűnik, ilyen Katalin hercegné személyisége. És éppen ezért kezdte el mindenki támadni Vilmos herceget, amikor felmerült a gyanú, hogy ő talán nem is becsüli meg annyira feleségét, mint kellene. Katalin ugyanis érdekes dolgot árult el egy helyi virágárusnak, amikor Leedsben járt.

A virágárus Neil Ashcroft megmutatta Katalin hercegnének a rózsáit és hozzátette, biztosan ő is ilyen gyönyörű virágcsokrot kap majd Valentin-napra Vilmos hercegtől. A hercegné válasza viszont őt is megdöbbentette. 

Nem hiszem, hogy venni fog nekem virágot.

– mondta Katalin hercegné

Neil Ashcroft azt is megtudta a hercegnétől, hogy a kedvenc virága a jácint, ezért megajándékozta egy csokorral. De több nem is kellett Katalin rajongóinak, számukra a főgonosz most egyértelműen Vilmos, aki nem vesz virágot Valentin-napon a feleségének. Mit gondolsz erről? 

Olvastad már?

12 alkalom, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg összeöltöztek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *